top of page

Behandlingar

375760733_1362179744736542_4087556585465208597_n.jpg

Boka via 0739 50 08 94

Reiki healing

Reiki betyder "Universell Livsenergi". Livsenergin strömmar genom oss i en aldrig sinande ström, styrd bland annat av våra tankar och känslor. Ett fritt flöde betyder harmoni, balans, hälsa. Ett stört eller blockerat flöde leder i regel till motsatsen, det vill säga till smärta och/eller sjukdom.

Reiki healing är djupt avslappnande och har mycket positiva effekter om du har värk av olika slag, exempelvis huvudvärk, mensvärk eller ryggont. Behandlingen har också mycket positiva effekter om du är stressad, känner oro eller vill få ett mer balanserat humör.

 

Många upplever att Reiki hjälper mot ångest & nedstämdhet och att man återfår mental styrka. Reiki hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och ökar din intuition. Det är inte sällan som nya insikter kommer under eller efter en behandling. 

Shamanic Womb Healing - Dearmorering - Yonimassage

Hon vet, vår livmoder hon vet. Hon bär visdom, magi och kraft. Hon är vår intuition. Hon är vår kreativitet. Hon är sann. Hon är vägen in till det stora mysteriet. Hon håller våra sår och trauman. Vi lagrar dem här - i vår livmoder, äggstockar, höfter - hela vårt bäcken lagrar vi massor av upplevelser. Inte bara det vi mött i vårt liv utan vi bär även sår från våra förmödrar, präglingar som finns i vår blodslinje. Det kan vara minnen av aborter, missfall, övergrepp, besvikelser, det sårade systerskapet. Här sitter århundraden av skam och skuld.

Detta leder ofta till blockeringar, destruktiva mönster och beteenden som håller oss ifrån att leva fria, som håller oss kvar i våra rädslor. Det kan visa sig genom depression, trötthet, minskad sexlust, begränsad kreativt och sexualitet. Även so hormonella obalanser, kraftiga menssmärtor, infertilitet, oregelbundna blödningar, endometrios m.m.

 

Womb Healing är en fantastisk behandling som med ett djup och sin kraft kan frigöra denna stagnerade energi vi kvinnor så ofta bär.

 

Womb Healing kan hjälpa kvinnor med att:

 • Frigöra gammal smärta och skapa utrymme för ny kraft och energi att ta plats.

 • Öppna upp för läkning och förlåtelse.

 • Öka blodcirkulationen så att alla våra organ får tillgång till mer syre.

 • Sätta fart på lymfsystemet.

 • Boosta matsmältningssystemet.

 • Frigöra spänningar och stress.

 • Stötta avgiftning och hjälp kroppen att rensa ut slagg och gifter.

 • Balansera organ och hormoner.

Yoni massage, Dearmorering, är en intensiv healing process som kan lösgöra det förflutnas grepp i kroppen, frige och expandera livsenergi och stimulera vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen. 

 

Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv. Dearmorering och ev. yonidearmorering/massage kan hjälpa dig att återknyta kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Vi utgår från helheten och utifrån var du befinner dig och vad din kropp är redo för att släppa taget om. 

 

När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster som inte längre tjänar dig kan du få en mer kärleksfull inställning till din kropp. 

 

Det är en session där jag kombinerar samtal och olika läkande tekniker. Allting sker i lugn takt för att du ska känna dig avslappnad med allt som händer. Sessionen börjar med ett samtal och själva behandlingen går varsamt fram, allt för att du ska känna dig lugn och trygg. Det är ett samspel där du hela tiden avgör om och när vi går vidare. Allt med största respekt för dig och mot dig.

 

Sessionen innehåller

 • Inledande samtal

 • Öppna upp kroppen och energin

 • Dearmorering

 • Integrering/avslutande samtal

 

Efter en behandling upplever många

 • Mer känslighet

 • Mer kontakt med sin sexualitet och sitt kön

 • En större njutning vid sex

 • Återknyter kontakten med dig själv och din kropp

 

Behandlingen sker kvinna till kvinna, den innehåller vissa tekniker men är också intuitiv, den sker på en yogamatta eller en madrass på golvet.

Bachdroppar och blomsterterapi

Dr. Edward Bach utvecklade för 70 år sedan, parallellt med sin medicinska forskning inom traditionell skolmedicin, en holistisk metod för att behandla hela människan och inte enbart sjukdomen.

 

Under nära 10 års intensivt arbete upptäckte han 38 olika blomessenser för behandling av lika många känslomässiga tillstånd. Med detta hade han nått sitt mål; ett komplett healing-system.

Dr Bachs blomessenser hjälper dig att återfå balans och harmoni. Att släppa stress, motverka utbrändhet, frigöra spänningar och blockeringar, hela psykosomatiska sjukdomar och bryta gamla mönster.

Du kan kombinera dropparna med all slags medicin och de kan även förstärka effekten av andra behandlingar. 

Frekvensmätning

Frekvensmätning innebär en hälsoanalys av vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller. Frekvensmätningen ger information om näringsbalanser och funktionsstatus på dina organ i kroppen.

Behandlingen ger information om brister som kan medföra störningar i matsmältning och näringsupptag, problem med kroppens utrensningsfunktioner, fel på ämnesomsättning med mera. Under behandlingen samtalar vi om resultatet av mätningen och möjliga åtgärder på eventuella obalanser.

Detoxfotbad

Detoxfotbad är en naturlig och effektiv metod att rena kroppen från slaggprodukter och toxiner vi samlat på oss. Gifter kommer bland annat från maten vi äter, luften vi andas, läkemedel, alkohol och tobak. En annan orsak är stress där våra kroppar lagrar spänning och inte kan sköta reningen på ett naturligt sätt. Det ger i sin tur bättre fungerande organ, bättre immunförsvar, förbättrad blodcirkulation samt i många fall lindring av ledbesvär och muskelsmärta. Du får bättre energinivå, både fysiskt och mentalt. Du känner ökat välbefinnande, blir piggare, gladare, får mer energi, bättre hy med mera.

 

Slaggprodukter och gifter dras ut genom de 2000 porer som finns på varje fot när du sitter med fötterna i det varma, något salta, vattnet samtidigt som en spole avger lågfrekvent ström. Det ger exakt rätt balans med positiva och negativa joner. Efter behandlingen fortsätter utrensningen i 72 timmar vilket innebär att du bör dricka rikligt med vatten så att reningen fortsätter den naturliga vägen.

 

Detox kan upprepas fem gånger, vilket rekommenderas. Gärna en till två gånger i veckan. Du ska inte genomföra behandlingen om du: 

 • Har blödande sår på fötterna.

 • Har epilepsi.

 • Har pacemaker.

 • Fått organ transplanterade till dig.

 • Är gravid eller ammar.

Behandling med öronljus

Vid behandling med öronljus värms örats inre väggar och vaxet mjukas upp. Den uppvärmda luften skapar ett vakuum och ett sug. Detta hjälper till att transportera bort överflödigt vax, vätska och andra föroreningar. Dessutom återställs korrekt spänning i trumhinnan.

 

Detta är en avkopplande behandling. Du ligger på en behandlingsbänk och efteråt ligger du kvar en stund. 

bottom of page